به جرأت میتوان گفت که آقای سیامک اطلسی، یکی از رکوردداران گویندگی در دوبله هستند، و شاید یکی از سه دوبلوری که از دهه ۴۰ تا به امروز، بیشترین گویندگی در عرصه دوبله را به عهده داشتند. آقای اطلسی که حرفه گویندگی را از سال ۱۳۴۲ زیر نظر استاد مانی در (شاهین فیلم کاردوبالژ) و سال ۱۳۴۳ از طریق انجمن گویندگان و سرپرستان (گفتار فیلم) آغاز کرد، دوبلور، نویسنده، بازیگر وکارگردان است. سیامک اطلسی از بدو ورود خود به عرصه گویندگی به شکل مستمر در تلویزیون و استودیو های بخش خصوصی مشغول به فعالیت بود تا در سال ۱۳۵۰ توسط (صابر رهبر) یکی از کارگردان های معروف آن زمان برای بازی در فیلم سینمایی مردان خشن دعوت به کار شد.

 سیامک اطلسی ازآن از زمان تا به امروز علاوه بر حرفه گویندگی نزدیک به ۳۰ فیلم سینمایی و ۱۰سریال تلویزیونی درنقشهای برجسته و متفاوت بازی کرده است که مهم ترین و ماندگار ترین آنها آنسوی آتش به کارگردانی ( کیانوش عیاری)، دوران سرابی به کارگردانی(خسرو معصومی)، گل سرخ به کارگردانی (حمید تمجیدی) و چریکه تارا به کارگردانی (بهرام بیضائی) و سریال های به یادماندنی پدرسالار به کارگردانی (اکبرخواجوئی) و تابستان سال آینده به کارگردانی (کیومرث پوراحمد) بوده است. سیامک اطلسی عقیده دارد، یک بازیگرسینما یا یک دوبلور، هر از گاهی باید کار در تئاتر را تجربه کند، چون تئاتر است که نفس یک بازیگر یا گوینده فیلم را تازه کرده و باعث شده که چالش های پیش روی بازیگران آسان تر شود. 

اطلسی در کارنامه هنری خود تجربه ۳ نمایش به نام های (نگاهی ازپل) به کارگردانی پرویزبهرام، (پیروزی درشیکاگو) به کارگردانی داود رشیدی و(عشق آباد) به کارگردانی داود میرباقری را دارد. از نظر اطلسی هرفردی که در این عرصه ورود کند و پذیرفته شود، این امکان را دارد که قدم های بلندی جهت رسیدن به سرمنزل مقصود بردارد. اطلسی در جایی اعتراف کرده است که همین استودیو های کوچک و تاریک دوبلاژ برای او از بزرگ ترین دانشکده های جهان، برای رسیدن به حرفه های دیگر سینمایی، بسیار مهم تر و تاثیرگذارتر بودند، زیرا از راه دیدن چند باره این فیلم ها و آشنا شدن با سبک و سیاق و روش کارگردان ها و بررسی آثار آنها به حرفه های کارگردانی، فیلمنامه نویسی و بازیگری راه پیدا کرده است. اطلسی که چهار فیلمنامه نوشته که توسط افراد دیگری ساخته شده است، سه فیلمنامه مشت در سال ۱۳۵۶، سفر پر ماجرا در سال ۱۳۷۴ و راز شب بارانی در سال ۱۳۸۱ را که آنها هم به قلم خود او است را کارگردانی کرده است. 

از نمونه صداهای سیامک اطلسی باید به کارتون های ای کیو-سان، رابین هود، تام‌ و جری ۱۹۹۵ در نقش دکتر آزمایشگاه حیوانات، انیمیشن داستان اسباب بازی و (پهلوانان) در نقش خواجه، و دامبو و فیلم های رسالت، مادر، پرنده‌باز آلکاتراز، شجاع دل، جنون سرعت و سریال های افسانه جومونگ در نقش پزشک‌دربار، دونگ یی، سرزمین آهن، سرنوشت یک مبارز، مدیر کل، جنگجویان کوهستان، در برابر باد اشاره کرد. همچنین فیلم های سینمایی که اطلسی در آنها ایفای نقش کرده است: مردان خشن (۱۳۵۰)، مردی در طوفان (۱۳۵۱)، ظفر (۱۳۵۱)، توبه (۱۳۵۱)، مروارید (۱۳۵۲)، کج کلاخان (۱۳۵۲)، گروگان (۱۳۵۳)، عروس پابرهنه (۱۳۵۳)، آب (۱۳۵۳)، چریکه تارا (۱۳۵۷)، شجاعان ایستاده می‌میرند (۱۳۵۹)، شجاعان ایستاده می‌میرند (۱۳۵۹)، پرونده (۱۳۶۲)، تاتوره (۱۳۶۳)، بی‌بی چلچله (۱۳۶۳)، جدال (۱۳۶۴)، ملاقات (۱۳۶۵)، ملاقات (۱۳۶۵)، شاید وقتی دیگر (۱۳۶۶)، آن‌سوی آتش (۱۳۶۶)،  دوران سربی (۱۳۶۷)، گل سرخ (۱۳۶۸)، دو فیلم با یک بلیت (۱۳۶۹)،  مسافران دره انار (۱۳۷۰)، مخترع ۲۰۰۱ (۱۳۷۰)،  اوینار (۱۳۷۰)، آقای بخشدار (۱۳۷۰)، همسر (۱۳۷۲)، سمفونی تهران (۱۳۷۳)، روز واقعه (۱۳۷۳)، در کمال خونسردی (۱۳۷۳)، خط آتش (۱۳۷۳)، یک داستان واقعی (۱۳۷۴)، سفر پرماجرا (۱۳۷۴)، دلباخته (۱۳۷۸)، راز شب بارانی (۱۳۷۹)، دختری به نام تندر (۱۳۷۹)، نطفه شوم (۱۳۸۷)، ملک سلیمان (۱۳۸۷)، گلوگاه (۱۳۸۹)، گیرنده (۱۳۹۰)، دلتنگی‌های عاشقانه (۱۳۹۱)، آن‌ها (۱۳۹۴) و مردی بدون سایه (۱۳۹۷) است. و در سریال غارتگران، تابستان سال آینده، هشت بهشت، راز، ایستادن در باد، عقیق، مسافران دره انار، خورشید بر خاک، پدرسالار، راهیان، پهلوانان نمی‌میرند، دیوار شیشه ای، چهل سرباز، فرار بزرگ، هنگامه، پدرخوانده، کلانتر ۲، گلریزان، شیخ بهایی، بچه‌های بهشت، خسته دلان، مختارنامه، داوران، تعبیر وارونه یک رؤیا، معمای شاه، دوردست‌ها، هشت و نیم دقیقه، از یادها رفته، هست و نیست و نزدیکی‌ های بهشت ایفای نقش کرده است.   

عرفانی، حسین

نتایج مشاهده همه نتایج عرفانی، حسین سال تولد: ۱۳۲۱/۵/۵ تولد: تهران سال فوت: ۱۳۹۷/۶/۲۱ نمونه

پرتوی، ایران

نتایج مشاهده همه نتایج پرتوی، ایران سال تولد: – تولد: – نمونه صدا داریوش پرتوی

ثابت نیا، محمد رضا

نتایج مشاهده همه نتایج ثابت نیا، محمد رضا تولد: ۱۳۵۲/۲/۹ محل تولد: تهران نمونه صدا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *